Γαρύφαλλο, ένα ισχυρό αντισηπτικό έλαιο, με ζεστό, γλυκό και πικάντικο άρωμα. Βοηθά στη μείωση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης και στην αντιμετώπιση της ακμής.

Μέντα, ένα πραγματικό ίαμα για το σώμα και το πνεύμα, με φρέσκο, δροσερό άρωμα. Αντιμετωπίζει την ακμή, ανακουφίζει από κοινούς ερεθισμούς του δέρματος και βοηθά στη διαύγεια της σκέψης.

Παλμαρόζα με γλυκό ντελικάτο άρωμα που θυμίζει ρόδο και γεράνι. Ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, προάγει την κυτταρική αναγέννηση και την ελαστικότητα και δημιουργεί αίσθημα ηρεμίας και ασφάλειας.

Υλάνγκ-Υλάνγκ, ένα θαυμάσιο έλαιο ομορφιάς, με εξωτικό, γλυκό, λουλουδένιο άρωμα. Φροντίζει το εξαιρετικά ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, ενώ συγχρόνως φέρνει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Κανέλα, ένα πολύτιμο έλαιο με παγκοσμίως αναγνωρίσιμο ζεστό, γλυκό άρωμα. Πλούσια πηγή ωφέλιμων αντιοξειδωτικών. Βοηθά το δέρμα να διατηρήσει την υγρασία του σε όλη την ημέρα.

Μοσχολέμονο, ένα αντισηπτικό και αντιμικροβιακό έλαιο, με λεπτεπίλεπτο, διαπεραστικό και δροσερό άρωμα. Συμβάλει στη ρύθμιση της έντονης λιπαρότητας της ακνεϊκής επιδερμίδας και αντιμετωπίζει την κόπωση και την κατάθλιψη.