Δελεαστική η καραμέλα! Καψαλισμένη ζάχαρη με άρωμα βουτύρου αποτελεί πειρασμό για όλες τις ηλικίες. Το σαπούνι της, η επιτομή της αρωματικής γλύκας, αφρίζει και … λιγώνει. Ικανοποιεί τις αισθήσεις, χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό με ούτε ένα περιττό γραμμάριο!

Το έντονο, ξυλώδες άρωμα του κέδρου σε διαπερνά με όλη του την ένταση, χωρίς διακριτικότητα και αναστολές. Είναι ιδανικό για τους λάτρεις της φύσης, αφού μπορεί να τους οδηγήσει απευθείας σ’ ένα δάσος με χιλιόχρονους κέδρους στις αρχές του φθινοπώρου!

Το μαύρο πιπέρι (100% φυσικό αιθέριο έλαιο) θεωρείται ο ήλιος των μπαχαρικών. Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει τις αντισηπτικές, αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Σημαντική είναι και η αναλγητική του δράση, καθώς ανακουφίζει από μυϊκούς πόνους. Χαρακτηρίζεται από ένα πικάντικο και ξυλώδες άρωμα που προκαλεί … φτέρνισμα!

Το ελαιόλαδο, “υγρό χρυσάφι” κατά τον Όμηρο, αποτελεί ευλογημένη πηγή συστατικών με σημαντική αντιοξειδωτική, αντιρυτιδική και αναπλαστική δράση. Η ανώτατη ποιότητά του, θεμελιώδες χαρακτηριστικό αυτού του βελουδένιου σαπουνιού, προσφέρει υψηλή ενυδάτωση στην επιδερμίδα και συγχρόνως αναστέλλει την ανάπτυξη του καρκίνου του δέρματος από την έκθεση στην...

Βασιλικός, ο βασιλεύς των βοτάνων, με φρέσκο, ζεστό και ελαφρώς πικάντικο άρωμα. Ως αντιμυκητιακό, αντιβακτηριακό και αντιοξειδωτικό εξουδετερώνει την κακοσμία του σώματος.

Λεβάντα, ένα θαυματουργό αντισηπτικό έλαιο, με φρέσκο, γλυκό άρωμα. Ανακουφίζει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, χαλαρώνει τους μυς ύστερα από γυμναστική, χαρίζει ευεξία και βελτιώνει τον ύπνο.