Το σαπούνι με το αεράκι του ωκεανού σου δίνει την αίσθηση ότι πλέεις καταμεσής της θάλασσας χωρίς καράβι και πανιά με πυξίδα τη δροσιά!

Το μέλι, το «διαμάντι» της φύσης, παράγεται με πολύ κόπο και αυτοθυσία. Δύο εκατομμύρια επισκέψεις σε λουλούδια χρειάζεται να κάνει μια αποικία μελισσών για να παρασκευάσει μόνο μισό κιλό μέλι! Το πολύτιμο σαπούνι μελιού αναδύει ένα γλυκό και ελαφρώς πικρό άρωμα, ισάξιο όλων των προσδοκιών.

Το λάιμ (100% φυσικό αιθέριο έλαιο) χαρακτηρίζεται από ένα λεπτεπίλεπτο, διαπεραστικό και δροσερό άρωμα. Με την αντισηπτική του δράση λειτουργεί ως εξαιρετικό καθαριστικό και συμβάλλει στη ρύθμιση της έντονης λιπαρότητας της επιδερμίδας.

Η μανόλια σηματοδοτεί τη μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη λόγω της ανθοφορίας της εκείνη την περίοδο. Το γλυκό, λουλουδάτο άρωμά της εξατμίζεται με αργό ρυθμό, προσφέροντας χαλάρωση και αισιοδοξία για το μέλλον. 

Η βανίλια με το σαγηνευτικό, «ζαχαρένιο» της άρωμα, ξυπνάει γλυκές παιδικές αναμνήσεις, με αποτέλεσμα να επιδρά θετικά στην ψυχολογία, απομακρύνοντας το άγχος.

Ο βασιλικός (100% φυσικό αιθέριο έλαιο) είναι ο βασιλεύς των βοτάνων, όπως άλλωστε υποδηλώνει και το όνομά του. Έχει αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές, αντιοξειδωτικές, εντομοαποθωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Χαρακτηρίζεται από ένα φρέσκο, ζεστό και ελαφρώς πικάντικο άρωμα που … καταπραΰνει τη νευρικότητα!