Page Content

γενικοί όροι χρήσης

Τελευταία Ενημέρωση: 12/12/2015

εισαγωγή

Καλώς ορίσατε στην www.filokalein.gr! Παρακαλούμε όπως διαβάσετε τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις χρήσης, οι οποίοι διέπουν τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας μας και όλων των υπόλοιπων δικτυακών τόπων, υπηρεσιών και εργαλείων στα οποία εμφανίζονται ή συνδέονται οι γενικοί όροι χρήσης. Σ’ αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, οι όροι «Φιλοκαλεĩν», «εμείς», «εμάς» αναφέρονται στην Φιλοκαλεĩν Ι.Κ.Ε.

Η πρόσβαση, χρήση και περιήγηση της ιστοσελίδας μας συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή και συναίνεσή σας με τους όρους αυτούς. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών. Κάθε τροποποιημένη έκδοση των παρόντων όρων χρήσης θα αναρτάται εδώ. Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά την ιστοσελίδα μας για κάθε αλλαγή ή τροποποίηση. Αν οποιαδήποτε στιγμή δεν αποδέχεστε όλους τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης, οφείλετε να απέχετε από τη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας, άλλως τεκμαίρεται ότι οι όροι συνεχίζουν να είναι ανεπιφύλακτα αποδεκτοί.

περιεχόμενο ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα μας, δηλ. όλα τα περιεχόμενα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων, λογοτύπων, εικόνων, γραφικών, σχημάτων, σχεδίων, φωτογραφιών, κειμένων, οπτικοακουστικού υλικού και γενικότερα όλα τα πνευματικά δικαιώματα σε αυτού του είδους τα στοιχεία (αποκαλούμενα στη συνέχεια «περιεχόμενα») ανήκουν και είναι διαχειρίσιμα από την Φιλοκαλεĩν. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα στα περιεχόμενα αποτελούν κυριότητα της Φιλοκαλεĩν.

Μπορείτε να κατεβάσετε ή να αντιγράψετε τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου για προσωπική σας χρήση μόνο και μόνο στο βαθμό που δεν τροποποιούνται τα περιεχόμενα, που δεν διαγράφεται ή μεταβάλλεται οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, και που δεν παραβιάζονται οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις χρήσης. Κανένα δικαίωμα ή τίτλος σε οποιοδήποτε στοιχείο των περιεχομένων μεταβιβάζεται σε σας, ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε τέτοιας μεταφόρτωσης ή αντιγραφής. Η πρόσβαση, λήψη, εκτύπωση, αποθήκευση ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο χρήσης της ιστοσελίδας μας ή οποιοδήποτε περιεχόμενο της για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό, είτε εξ ονόματος σας ή για λογαριασμό οποιουδήποτε τρίτου, απαγορεύεται.

επικοινωνία χρηστών

Η Φιλοκαλεĩν καλωσορίζει τα σχόλια, τις ιδέες, τις προτάσεις σας, και όποιο άλλο περιεχόμενο υποβάλλεται μέσω της ιστοσελίδας μας, των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, του e-mail και του τηλεφώνου ή του ταχυδρομείου («περιεχόμενο χρήστη»), εφόσον το περιεχόμενο χρήστη συμμορφώνεται με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Συμφωνείτε ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο χρήστη που υποβάλλετε θα είναι αληθές και ακριβές, και δεν θα παραβιάζει την ισχύουσα νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας, περί σημάτων, περί ευρεσιτεχνιών, περί αθέμιτου ανταγωνισμού κλπ. Επιπλέον, συμφωνείτε οποιοδήποτε περιεχόμενο χρήστη υποβάλετε να μην περιέχει ή να μην παρέχει συνδέσμους σε υλικό που είναι άσεμνο, υβριστικό, χυδαίο, πορνογραφικό, βίαιο, συκοφαντικό ή απειλητικό, ή που να περιέχει αυτόκλητο ή μη εξουσιοδοτημένο διαφημιστικό υλικό, ανεπιθύμητη μαζική αλληλογραφία (spam), ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να παρεμβληθούν, καταστρέψουν ή περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών ή τηλεπικοινωνιακού δικτύου ή εξοπλισμού. Συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε υλικό που αποτελεί πλαστοπροσωπία οποιουδήποτε νομικού ή φυσικού προσώπου ή ψευδή δήλωση για την ταυτότητα του χρήστη, παραπλανητική δήλωση αναφορικά με τη σχέση ή/και συνεργασία του χρήστη/μέλους με κάποιο άλλο πρόσωπο. Αποδέχεστε ότι το περιεχόμενο χρήστη που αποστέλλετε, δημοσιεύετε, ή μεταδίδετε με άλλους τρόπους μέσω των προσφερόμενων υπηρεσιών της Φιλοκαλεĩν αποτελεί αποκλειστικά δική σας ευθύνη και ότι συμφωνείτε να αποζημιώσετε την Φιλοκαλεĩν σε περίπτωση που υποστεί οιαδήποτε ζημιά ή προκύψει οποιαδήποτε αξίωση που απορρέει από το περιεχόμενο χρήστη. Αποδέχεστε ότι η Φιλοκαλεĩν έχει το δικαίωμα (όχι όμως και την υποχρέωση) κατά ελεύθερη κρίση να παρακολουθεί, να επεξεργαστεί και να αφαιρεί κάθε στοιχείο του περιεχομένου χρήστη που παραβιάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης. Η Φιλοκαλεĩν δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο χρήστη που υποβάλλεται από εσάς ή από οποιονδήποτε τρίτο.

συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους σε εξωτερικές ιστοσελίδες, οι οποίες ανήκουν σε τρίτους. Η χρήση αυτών των εξωτερικών ιστοσελίδων γίνεται με τη δική σας αποκλειστική ευθύνη. Η Φιλοκαλεĩν δεν παρέχει καμία εγγύηση σχετικά με οποιεσδήποτε ιστοσελίδες τρίτων και δεν φέρει ευθύνη για αυτές τις ιστοσελίδες, το περιεχόμενο, τα προϊόντα, τις πολιτικές απορρήτου, τους όρους, ή άλλο υλικό που έχουν ή προωθείτε από αυτούς. Είναι δική σας ευθύνη να διαβάσετε και να κατανοήσετε τους όρους και τους κανόνες οποιουδήποτε δικτυακού τόπου τρίτων.

πληροφορίες προϊόντος

Για κάθε προϊόν που προβάλλεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει σχετική αναφορά στο άμεσο απόθεμα που μπορεί να διατεθεί. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραγγείλετε μεγαλύτερη ποσότητα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: orders@filokalein.gr. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας βοηθήσει.

Μερικές φορές μπορεί να υπάρχουν πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας, η οποία περιέχει τυπογραφικά λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις που μπορεί να σχετίζονται με τις περιγραφές των προϊόντων, την τιμολόγηση, προωθητικές ενέργειες, προσφορές και διαθεσιμότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να τροποποιήσουμε ή να ενημερώσουμε τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας ή να ακυρώσουμε παραγγελίες οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση (ακόμα κι αν έχετε υποβάλει την παραγγελία σας), εάν οι πληροφορίες αυτές είναι ανακριβείς.

εμφάνιση προϊόντος

Η ακριβής εμφάνιση του κάθε προϊόντος στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται από την ποιότητα της οθόνης σας. Για το λόγο αυτό, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η προβολή των προϊόντων και της συσκευασίας μας θα είναι ακριβείς στην οθόνη σας.

συναλλαγές ιστοσελίδας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Φιλοκαλεĩν απευθύνεται μόνο σε νόμιμες εταιρείες ή επαγγελματίες που ασκούν εμπορική δραστηριότητα που σχετίζεται με την μεταπώληση ή την μαζική κατανάλωση των ειδών αυτών.

Για να έχετε πρόσβαση στις τιμές χονδρικής απαιτείται να κάνετε εγγραφή συμπληρώνοντας τα στοιχεία της εταιρείας σας: επωνυμία, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ, τηλ., e-mail και ιστοσελίδα. Μετά την επιτυχή ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, θα μπορείτε να πραγματοποιείτε παραγγελίες, εισάγοντας κάθε φορά που εισέρχεστε στην ιστοσελίδα μας μόνο το e-mail και τον κωδικό που έχετε επιλέξει.

Οι τιμές που αναφέρονται είναι τιμές χονδρικής σε ευρώ και δεν περιλαμβάνουν τον αναλογούντα ΦΠΑ. Ανάλογα με τη χώρα της εταιρείας σας, υπολογίζεται και ο αντίστοιχος ΦΠΑ, φόρους, έξοδα εκτελωνισμού και λοιπούς φόρους, κρατήσεις κλπ που ισχύουν για τη χώρα της εταιρείας σας. Όταν απαιτείται εκτελωνισμός θα δηλώνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί ή όχι η εταιρεία που διενεργεί τη μεταφορά. Στην περίπτωση της αποδοχής, ο εκτελωνισμός θα διενεργείται υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις της μεταφορικής εταιρείας και η οποιαδήποτε δαπάνη θα επιβαρύνει τον παραλήπτη. Αυτές οι τιμές χονδρικής αναπροσαρμόζονται όσο το ποσό της παραγγελίας αυξάνεται, προσφέροντας αντίστοιχη έκπτωση. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: orders@filokalein.gr για να βρούμε από κοινού την καλύτερη λύση για τις ανάγκες και τα δεδομένα σας.

εταιρικά στοιχεία

Η υποβολή των εταιρικών (και τυχόν προσωπικών) σας πληροφοριών στην ιστοσελίδα μας διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας ενσωματώνουν μέσω της παρούσας παραπομπής στους όρους και τις προϋποθέσεις της Πολιτικής Απορρήτου.

αποποίηση εγγυήσεων και ευθυνών

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ «ΩΣ ΕΧΕΙ» ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΗΤΕΣ Η ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΕΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Η ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, Η ΦΙΛΟΚΑΛΕΙΝ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ, ΡΗΤΕΣ Η ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΕΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ, ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΙΤΛΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΗΤΑ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΦΙΛΟΚΑΛΕΙΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΖΗΜΙΕΣ, ΕΞΟΔΑ Η ΔΑΠΑΝΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ, ΑΜΕΣΩΝ, ΕΜΜΕΣΩΝ, ΤΥΧΑΙΩΝ, ΕΙΔΙΚΩΝ, ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ, ΘΕΤΙΚΩΝ, ΖΗΜΙΩΝ Η ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΝΟΜΙΚΗΣ Η ΑΣΤΙΚΗΣ Η/ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩς ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.

αποζημίωση

Συμφωνείτε να υπερασπιστείτε και να αποζημιώσετε την Φιλοκαλεĩν από και ενάντια σε οποιεσδήποτε και όλες τις αξιώσεις, ζημίες, δαπάνες και έξοδα, συμπεριλαμβανομένων και των αμοιβών των δικηγόρων και των δικαστικών εξόδων, που προκύπτουν από ή σχετίζονται με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε περιεχομένου χρήστη που υποβάλλεται από εσάς, καθώς και οποιασδήποτε δική σας παραβίασης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

εφαρμοστέο δίκαιο και επίλυση διαφορών

Αυτή η ιστοσελίδα έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από την Φιλοκαλεĩν Ι.Κ.Ε. στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στην Ελλάδα. Οι συγκεκριμένοι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας μας διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο. Εάν κάποια διάταξη κριθεί άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται γι’ αυτό το λόγο η ισχύς των υπόλοιπων όρων. Για κάθε διαφορά που ανακύπτει από τη χρήση της ιστοσελίδας, αρμοδιότητα έχουν τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα. Με το παρόν συναινείτε και να παραιτηθείτε από όλες τις ενστάσεις της έλλειψης προσωπικής δικαιοδοσίας και forumμη βολικό σε σχέση με τον τόπο και τη δικαιοδοσία στα κρατικά και ομοσπονδιακά δικαστήρια της Ελλάδας.

τερματισμός

Οι όροι και προϋποθέσεις που παρατίθενται εδώ εφαρμόζονται έως ότου τερματιστεί η συνεργασία μας είτε από τη δική σας πλευρά, είτε από την Φιλοκαλεĩν. Μπορείτε να τερματίσετε την εφαρμογή αυτών των όρων και προϋποθέσεων χρήσης σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμείτε υπό την προϋπόθεση ότι σταματάτε την περαιτέρω χρήση της ιστοσελίδας μας. Μπορούμε κι εμείς να τερματίσουμε την εφαρμογή αυτών των όρων και προϋποθέσεων χρήσης σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμούμε χωρίς προειδοποίηση και, κατά συνέπεια, μπορεί να σας αρνηθεί η πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας αν, κατά την διακριτική και αποκλειστική μας ευχέρεια, κριθεί ότι αποτύχετε να συμμορφωθείτε με οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων όρων και προϋποθέσεων. Οι διατάξεις αυτών των όρων και προϋποθέσεων, καθώς και οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που απορρέουν, παραμένουν, από τη φύση τους για όλους τους σκοπούς, σε πλήρη ισχύ ακόμα και μετά τον τερματισμό ή τη διακοπή της συνεργασίας των μερών που συμμετείχαν σε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν τον τερματισμό της συνεργασίας.